Development

Creativiteit in
de code

Wat maakt een website nu eigenlijk goed? Voor ons is het antwoord helder: een website waarin jouw visie tot uiting komt. Vanaf de eerste regel code tot de laatste pixel hanteren we een innovatieve en strategische aanpak voor elk project. Laten we samen jouw online wereld vormgeven aan de hand van jouw wensen!

Websites

Het creëren van een website waarmee jij het verschil gaat maken. Of het nu gaat om consumentenwebsites die de aandacht trekken, corporate websites die het merkimago versterken, recruitment websites die talent aantrekken, of andere online platforms die bedrijfsdoelstellingen ondersteunen, wij zijn er om jouw visie tot leven te brengen.

WordPress

WordPress maatwerk development stelt ons in staat om voor jou unieke en op maat gemaakte websites te creëren die aansluiten bij jouw visie en doelen. Door WordPress onderhoud zorgen we dat jouw website altijd up-to-date en veilig is.

E-commerce

Wij brengen jouw E-commerce naar het hoogste niveau. Met WooCommerce of Shopify maatwerk leveren we webshops met een persoonlijke touch die de aandacht trekken en jouw conversies stimuleren.

Apps

Het ontwikkelen van de door jouw gewenste (web) app die naadloos zal werken op verschillende platforms, met een focus op functionaliteit en gebruiksgemak. Voor native apps tillen we jouw mobiele ervaring naar een hoger niveau, met op maat gemaakte, platformspecifieke oplossingen.

API-koppelingen

Naadloze API-koppelingen om jouw diverse systemen met elkaar te laten communiceren. Of het nu gaat om het integreren van externe diensten in jouw platform of het opzetten van op maat gemaakte API-connecties voor jouw eigen gegevens, wij hebben de technische expertise om dit mogelijk te maken.

Laat jouw online succes beginnen!

Nieuw idee, project of website? Waved brengt graag jouw ideeën tot leven! Wij zijn beschikbaar voor business!