Van concept tot werkende website

Onze werkwijze

Samen op weg naar ons doel: Jouw visie vormgeven. Onze werkwijze is een continu proces van brainstormen, ontwikkelen, testen en optimaliseren. Sparren, schakelen en support bieden. Creëren doen wij niet alleen. Wij doen het samen met jou.
01

Intakegesprek

kop koffie?

Jouw digitale reis begint! Maar niet voordat we een kop koffie hebben gedronken. Bij Waved begrijpen we dat elke succesvolle samenwerking begint met een grondig begrip van jouw behoeften en doelen. In ons intakegesprek staat één ding centraal: jou. Het is onze manier om ervoor te zorgen dat we de juiste koers uitzetten voor jouw project.

02

Offerte

Door het stellen van gerichte vragen in het intakegesprek kunnen wij een offerte maken waarin jouw wensen en behoeften terugkomen. In de offerte worden o.a. de kosten en projectfasen verwerkt. Onze offerte is meer dan een document.

03

Vanaf de eerste regel code tot de laatste pixel hanteren we een innovatieve en strategische aanpak voor elk project. Hierin zijn jouw feedback en inzichten cruciaal om ervoor te zorgen dat het project voldoet aan de visie en verwachtingen. Jouw website wordt onze passie. Laten we samen jouw online wereld vormgeven.

04

Oplevering

Bij Waved geloven we in het leveren van resultaten die jouw verwachtingen overtreffen. Zodra jouw project de developmentfase heeft afgerond, is het tijd voor de oplevering, een cruciale stap in onze samenwerking. Alle projectenactiva worden aan jou overgedragen, zodat je de volledige controle hebt. Daarnaast word je voorzien van alle documentatie en handleidingen die nodig zijn om de website te beheren en te onderhouden.

05

Support

Onze ondersteuning gaat verder dan alleen de oplevering. De supportdiensten omvatten het onderhouden en updaten van jouw website. Flexibel en op maat gemaakt om ervoor te zorgen dat het online platform altijd soepel blijft draaien. Bij Waved begrijpen we dat technologie soms uitdagingen met zich meebrengt. Het is normaal om vragen te hebben, problemen tegen te komen of gewoon wat extra hulp nodig te hebben. Wij staan voor je klaar!

Laat jouw online succes beginnen!

Nieuw idee, project of website? Waved brengt graag jouw ideeën tot leven! Wij zijn beschikbaar voor business!