Jouw succes, onze services

Samenwerken voor
online groei

Met onze diensten ondersteunen we de technische aspecten van jouw projecten. Door hoge kwaliteit development helpen wij (online) marketingbureaus en hun klanten te groeien. Laten we samen een website bouwen waarin jouw visie tot uiting komt.

Development

Met onze passie voor creativiteit en expertise in WordPress, brengen we jouw online visie tot leven. Wij bouwen op maat gemaakte websites die geheel worden afgestemd op jouw wensen.

Tracking

Vastleggen van complexe gebeurtenissen en interacties door gegevenstracking met Google Tag Manager en Google Analytics 4. Onze data dashboards bieden inzichten om data-gedreven beslissingen te ondersteunen en jouw online strategie te optimaliseren.

Support

Onze supportdiensten omvatten het onderhouden en updaten van jouw website. Het voortdurend uitbreiden en verbeteren van de website om aan veranderende behoeften te voldoen.

Hosting

Onze hosting biedt een veilige en betrouwbare thuisbasis voor jouw website, met volledig onderhoud en een Service Level Agreement (SLA) om ervoor te zorgen dat jouw website altijd soepel draait.

Laat jouw online succes beginnen!

Nieuw idee, project of website? Waved brengt graag jouw ideeën tot leven! Wij zijn beschikbaar voor business!