Tracking

Meet, analyseer
en optimaliseer

Met onze expertise in gegevenstracking zijn we in staat om de meest complexe gebeurtenissen en interacties op de website vast te leggen. We werken met slimme, innovatieve tools om alle data inzichtelijk te krijgen. Vanuit deze data worden websiteoptimalisaties doorgevoerd.

Implementatie tracking tools

Ondersteunen bij de implementatie van jouw tracking tools, zoals Google Analytics 4 (GA4) en Google Tag Manager (GTM), dit zorgt ervoor dat we inzichten kunnen verzamelen die jouw online strategie versterken.

Conversie tracking

Door het juist instellen van webhooks en datalayers, zorg je ervoor dat de verzamelde gegevens naadloos worden doorgestuurd naar tools zoals Google Analytics. Dit resulteert in diepgaande inzichten in het gedrag van gebruikers en de effectiviteit van jouw conversiestrategie.

Data dashboards

Het ontwikkelen van geavanceerde data dashboards die real-time inzicht bieden in de websiteprestaties. We creëren maatwerk API’s om de benodigde gegevens voor deze dashboards te verzamelen, zodat je eenvoudig toegang hebt tot de gewenste informatie.

Server-side tracking

Door ondersteuning te bieden tijdens het implementeren van server-side tracking , garanderen we dat jouw websitegegevens op een betrouwbare en veilige manier worden vastgelegd, wat resulteert in een nauwkeurige conversie tracking.

Laat jouw online succes beginnen!

Nieuw idee, project of website? Waved brengt graag jouw ideeën tot leven! Wij zijn beschikbaar voor business!